Herr Frohm får svar

Patrik Frohm, mer känd som Guldgossen, kommenterade vårt svar till Jonas Svedins frågor under förra veckan. Vi tar det ett steg längre den här gången, och går lite djupare. Tack Patrik för dina frågor. Det här är vårt svar.

Vad vi vill

Ett långsiktigt mål är att Star&Captain ska etableras till ett stabilt företag inom PR/Varumärken. Ett företag där ärlig och trovärdig kommunikation är en viktig pusselbit.  Vår vision är inte klar, men vi är båda tävlingsmänniskor och kommer inte nöja oss med att vara näst bäst i någonting vi gör. Vi kommer att bygga upp det successivt och ett viktigt inslag är att som du, exempelvis i det här fallet, kan ge oss en möjlighet att presentera våra idéer. Givetvis siktar vi på sikt att slå internationellt! Galna vore vi annars. Vi siktar mot stjärnorna. Men vi måste kunna krypa innan vi kan gå, och vi måste kunna gå innan vi springer. Ett steg i taget.

Vi medvetna om att vi kommer att behöva ha mer kött på benen, och därför är det sannolikt att vi kommer att söka oss till en etablerad byrå/organisation till en början. Få erfarenhet, utvecklas för att sedan ta det till nästa nivå.

Kort och gott, Vi vill bli bäst men vi vet inte exakt inom vad. Men vi tror att de vi söker ligger i PR/Varumärkesbranschen och vi vet att vi måste ta ett steg i taget.

Vad vi kan?
Vi tror på en berättande kommunikation. Trovärdighet, ärlighet och långsiktighet är viktiga pusselbitar. Erfarenhet från ett antal olika branscher ger oss en god insikt i allt från optik och kommunal verksamhet till musik och fabriksindustri. Projektledarerfarenhet från Communicare 2008, en succéartad konferens vilket gav oss mersmak. Vi är retoriskt skickliga i våra presentationer, där vi båda är säljande och övertygande.

Som vi nämner i ett tidigare inlägg från Jonas Svedin är vi öppna just nu och inriktningen får vänta lite. Ronnie har erfarenhet från både Nordisk Kommunikation och Vox PR i Stockholm. Thomas har erfarenhet från P&P Kommunikation och kan snart återfinnas som junior konsult för en nystartad PR-byrå i Melbourne (något som kommer att bli klart de kommande dagarna).

Styrkor, svagheter, hot och möjligheter hos respektive person kan vi kanske återkomma till i ett senare inlägg. Det finns nog helt klart material till det.

Hoppas du fått de lite klarare för dig nu Patrik och alla andra som delade dina funderingar. Blev de inte klarare så hojta till så gör vi ett nytt försök.

/Star&Captain

PS. Berätta för oss vilken typ av jobb du har i åtanke, skicka ett mail till [email protected]. Vi kommer att återkomma så fort som möjligt med våra tankar. Vem vet. Det kan finnas en plats för en kreatör på sikt inom Star&Captain, och då kanske vi har ett jobb för dig?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0