Sweet summer sun

En riktigt trevlig sommarfest på JMW igår. Missa inte det här.

Communicare 2009 är över...

Det har varit väldigt kul och inspirerande att få delta på dessa dagar.
Men nu är dom slut och vi vill först tacka alla som hjälpt till alla
som var med och gjorde konferencen möjlig.

Mer reflektioner kommer snart...

/Star and Captain 

Australien

När jag bodde i Melbourne pratades det mycket om Internetcensuren som faktiskt råder i landet på andra sidan. Lyssna på Medierna i P1, och deras sista program. De lyfter fram denna fråga, och det är skrämmande vad som håller på att ske. Vi har inga problem med att vissa saker som exempelvis barnporr och liknande ska censureras och stoppas. Men att exempelvis spelbolag och abortsajter svartlistas ställer vi oss frågande till.

Lyssna här. (från den 9/5)

/// Thomas, S&C

Communicare 2009

Vi tuffar norrut mot Norrlands pärla Sundsvall där vi kommer delta i Communicare. Sveriges bästa PR-konferens. Under de kommande dagarna kommer vi posta intressanta iakttagelsera från årets tillställning.

Fortsättning följer.

// Star & Captain

Walk with meGilette har lyckats signa ett antal stora namn. Här är ännu ett exempel där de använder sina stora namn, i en gemensam reklamfilm. Lite roligt är det, men frågan är hur mycket de kostar att sammanföra de tre? Eller står de skrivet i de guldkantade kontraktet att de måste infinna sig för X antal kampanjer?

/// Thomas, S&C

Retro...

Någonting som verkligen varit populärt i ett par år är retrovinkeln på allt från varumärken till produkter och reklamfilmer, men när kommer vi någonsin få se något sånt här igen?

// Ronnie, S&C

RSS 2.0