2008 – En summering

En månad har snart passerat sedan vi startade upp den här bloggen. Som ni kanske har märkt har bloggen fått vila lite. Ett medvetet drag från vår sida då vi med spänning inväntar 2009, som kommer bli ett spännande år på många sätt. Liksom många andra kommer vi att bjuda på en liten summering av vårt 2008. Ett sätt för er att få en inblick om vad som har hänt fram till nu.

Året inleddes i ett kreativt kaos. Arbetet med vår C-uppsats tog upp väldigt mycket tid, och det blev många sena nätter där arbetet ofta gled över i tuffa bataljer i Fifa istället. Men vårt hårda arbete betalade sig i slutändan. Vi var väldigt nöjda med vår insats, men ska vi vara ärliga så trodde vi inte att de var bra. Tror inte vår termin kunde ha börjat så mycket bättre, Historien om det hållbara varumärket belönades med högsta betyg.

Återigen, ett tack till JMW, dist, Tullbergs, The Storylab, Gullers Grupp, Halvarsson&Halvarsson och The Natural Step.

Vårterminen tog snabbt fart och utöver våra studier var vi också projektledare för den välkända kommunikationskonferensen Communicare. Innan vi visste ordet av det var det dags för den stora konferensen, och vilken konferens det blev! Parallellt med konferensen jobbade vi även med en kommunikationsplan för Thermotech, och kryddade det med presentationsteknik under gurun, Ulf Rönnhed. Ingen vila, ingen ro.

Sommaren kom till Sundsvall i juni och examen med den. Det var först då vi gavs chans att andas och fundera kring framtiden. Ronnie återvände till Stockholm och såg fram emot att börja på Vox PR. Thomas hade bokat resan till Australien.

Hösten kom och plötsligt befann vi oss i två olika världsdelar. Som vi berättat tidigare föddes den här idén mycket tidigare, men det var först nu vi seriöst började diskutera den. Den första december såg den här bloggen dagens ljus. Vi kommer att försöka utveckla och intensivera vårt bloggande under 2009. Just nu har vi några saker på gång, och när det är spikat kommer vi givetvis dela med oss här.

Det här var en snabb summering av vårt 2008. Det kommande året möter vi med ett leende på läpparna och med ett öppet sinne. Vi kommer att fortsätta att skriva från Stockholm och Melbourne, försöka ger er skilda perspektiv på saker och ting. För det finns skillnader mellan Sverige (Europa) och Australien.

Vi vill passa på att önska dig ett gott nytt år, och lycka till under 2009!

Star&Captain

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0